Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biscuittaart recept
Biscuittaart recept

Biscuittaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop een dag voor het serveren de eiwitten stijf met een snuif zout. Voeg de suiker toe en klop goed op. Voeg nadien de eierdooiers toe en klop goed op. Zeef erboven de bloem, het zetmeel en het bakpoeder. Meng voorzichtig tot een homogeen beslag. Doe de biscuit in een vorm en bak gedurende 45 min. in een oven van 160 graden C. Ontvorm de biscuit meteen en laat hem afkoelen op een rooster. Snijd de taart 's anderdaags middendoor. Bestrijk de snijvlakken royaal met confituur (vaak met rode bessen) en slagroom. Zet beide helften weer op elkaar en bestrijk de taart rijkelijk met slagroom. Werk ze af met hagelslag en vers fruit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biscuittaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven