Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeggebak met appel en perziken recept
Bladerdeeggebak met appel en perziken recept

Bladerdeeggebak met appel en perziken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden celsius.
Appels en perziken onderdompelen in de creme en koffie.
Van de bladerdeeg een bakje vormen.
Deze bakjes op een bakplaat plaatsen.
De kwark erover verdelen.
Vervolgens de appels en perzik erover verdelen.
En met de creme en koffie op de randen van het bladerdeeg en de vruchten bestrijken.
Het geheel gedurende 40 minuten bakken en half laten afkoelen.
De bakjes veder laten afkoelen op een rooster.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeggebak met appel en perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven