Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bokkenpootjestaart recept
Bokkenpootjestaart recept

Bokkenpootjestaart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Doe liter slagroom in een kom. Voeg 6 lepels suiker toe en 2 zakjes klop klop. Klop de slagroom met een mixer stijf. Doe de advocaat er door heen. Zet dit vulsel in de koelkast. Snijd alle bokkenpootjes door midden, niet in de lengte. Je krijgt dan 2 chocolade kopjes. Schep nu 1/3 van het mengsel op de taart bodem. Bedek daarna deze laag met de bokkenpootjes. Zo dat aan de buitenkant de chocolade kopjes te zien zijn. Midden in ook vullen. Bedek daarna deze laag weer met 1/3 vulling. Vervolgens nog een laag bokkenpootjes. De rest van het taart mengsel daar weer op. Nu maak je van de bokkenpootjes die je over hebt kruimels. Strooi deze kruimels over de bovenkant van de taart. Zet de taart in de koelkast. Nu een dagje wachten (de bokkenpootjes worden dan zachter en door dat het taart mengsel er wat in trekt.

Allergenen Informatie

Voor dit bokkenpootjestaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bokkenpootjestaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.4 / 10 in 7 recensies

  • Wat voor taartbodem gebruiken jullie?
    Jantine gaf dit recept op 1 april 2014 5 uit 5 sterren
  • Hi Roefie, klopt, je dient klop fix te gebruiken. klop klop is slagroomvervanger (het is een soort slagroom schuim) en klop fix gebruik je juist om slagroom stevig te krijgen en houden! Als je voortaa... Lees reactie
    Patricia gaf dit recept op 30 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk.'t Is de tweede keer dat ik hem maak.
    Rees gaf dit recept op 13 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Deze taart is heel lekker als je hem invriest! Niet te lang vantevoren uit de diepvries halen, heerlijk! Eventueel nog wat advocaat en/of chocolade erbij en smullen maar. Wij eten dit als toetje.
    Anne Marie gaf dit recept op 3 april 2012 5 uit 5 sterren
  • Heb gehoord dat deze Bokkenpootjestaart heerlijk moet zijn en heel eenvoudig te maken. Dat ga ik dus uitproberen! Je hoort nog van me. Groet Grace
    Bezoeker gaf dit recept op 1 oktober 2011 5 uit 5 sterren
  • Ik ga hem maken!
    Bezoeker gaf dit recept op 16 augustus 2011 5 uit 5 sterren
  • Ik heb deze taart nu 2 keer gemaakt, waarbij ik de eerste keer gelatine heb toe moeten voegen omdat ik een halve liter slagroom niet stijf geklopt krijg. De tweede keer per laag het mengsel gemaakt. ... Lees reactie
    Roefie gaf dit recept op 14 november 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven