Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bokkenpotentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak eerst de bodem:
Klop de eieren voor de bodem met de suiker tot het stijf is, voeg daarna het cakemeel toe tot een gladde massa. Vet bakblik in en doe het mengsel er in. De bodem gaat ca. 20 25 min. in de oven op 175 graden.

Week de bokkenpootjes in de rum (niet al te lang)
Leg op de bodem een dun laagje vanillevla (of advocaat.
Hierop komen de bokkenpootjes op de bokkenpootjes de stijfgeslagen slagroom en tot slot de vlokken eroverheen strooien.

Allergenen Informatie

Voor dit bokkenpotentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven