Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bretoense appeltaart recept
Bretoense appeltaart recept

Bretoense appeltaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klop de eieren samen met de suiker, het binnenste van de vanillestok, de boter en het maiszetmeel tot een gladde massa.
Ontrol het deeg en leg hem met bakpapier op een taartvorm.
Vouw de randen 1 cm naar binnen. Snijd het overtollige bakpapier weg.
Doorprik het middenste gedeelte van de taart.
Snijd de appels met de schil in blokjes van 1 cm.
Schik ze op de taart en overgiet met het eiermengsel.
Bak de taart gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180C.
Serveer warm met vanille ijs.

Allergenen Informatie

Voor dit bretoense appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven