Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Briouats met vijgen/walnootvulling recept
Briouats met vijgen/walnootvulling recept

Briouats met vijgen/walnootvulling


Ingrediënten


106

Bereidingswijze


Hak de walnoten fijn. Hak de citroenschil ook fijn. Snijd de vijgen in hele kleine stukjes. Doe alles in een kom samen met de kaneelpoeder en de honing en meng goed met elkaar. Smelt de roomboter. Bestrijk een vel filodeeg met de gesmolten boter. Bedek die met nog een vel filodeeg en bestrijk ook die met gesmolten boter. Schep in een hoek van het filodeeg een eetlepel walnoot/vijgenvulling en vorm er briouats van. Leg de briouats op een ingevet bakblik en bestrijk de bovenkant met boter. Laat de briouats 15 tot 20 minuten bakken in een voorverwarmde matig hete oven tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen op een rooster. Bestrooi ze eventueel met poedersuiker en kaneel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit briouats met vijgen/walnootvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven