Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cheesecake met frambozen recept
Cheesecake met frambozen recept

Cheesecake met frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Vet de springvorm in met wat boter, of bekleed met bakpapier. Bereidingswijze: Verkruimel de koekjes (tip: in een plastic zak en dan met de deegroller of in de keukenmachine). Smelt de boter in een pannetje en meng de koekjes erdoorheen. Verdeel het koekmengsel in de springvorm en strijk glad met een lepel. Klop de Philadelphia, de yoghurt, de basterdsuiker en de vanillesuiker door elkaar met een mixer. Maak de kloppers schoon en klop in een andere kom de slagroom stijf, terwijl je al kloppend de klopfic toevoegt. Spatel de slagroom door het philadelphiamengsel (en voeg eventueel frambozen toe). Zet de taart minimaal 2 uur, liefst langer afgedekt in de koelkast. Verdeel vlak voor het serveren de frambozen erover en een beetje poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheesecake met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven