Cheesecake met frambozen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Spatel
  • Keukenmachine
  • Deegroller
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Vet de springvorm in met wat boter, of bekleed met bakpapier.
  3. Bereidingswijze:
  4. Verkruimel de koekjes (tip:
  5. in een plastic zak en dan met de deegroller of in de keukenmachine).
  6. Smelt de boter in een pannetje en meng de koekjes erdoorheen.
  7. Verdeel het koekmengsel in de springvorm en strijk glad met een lepel.
  8. Klop de Philadelphia, de yoghurt, de en de door elkaar met een mixer.
  9. Maak de kloppers schoon en klop in een andere kom de stijf, terwijl je al kloppend de klopfic toevoegt.
  10. Spatel de door het philadelphiamengsel (en voeg eventueel toe).
  11. Zet de taart minimaal 2 uur, liefst langer afgedekt in de koelkast.
  12. Verdeel vlak voor het serveren de erover en een beetje .
25
25
25

Variaties op Cheesecake met frambozen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Cheesecake met frambozen
VariatieAantalGang
Cheesecake met frambozen en aardbeiencoulise1Bijgerechten
Witte chocolade cheesecake met frambozen1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker, vanillesuiker, frambozen, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en griekse yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mon chou, griekse yoghurt, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, griekse yoghurt, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
84 kcal
4%672 kcal
Vetten
3 g.
5%24 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
10%16 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
3%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
7%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
1%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%8 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cheesecake met frambozen