Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Cheesecake met rood fruit recept
Cheesecake met rood fruit recept
Laatste update: 25 juli 2017 om 12:07

Cheesecake met rood fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pannetje. Verkruimel de koekjes in een keukenmachine en voeg de gesmolten boter toe. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Doe het koekmengsel in de bakvorm en druk stevig aan met een lepel. Zet de bakvorm even in de koelkast terwijl je de vulling maakt.
Mix de roomkaas, yoghurt, suiker, vanille en eieren met een mixer. Giet dit mengsel op in de bakvorm boven op de koekbodem. Verdeel met een theelepel de jam in 'druppels' over de roomkaas en verdeel ook het roodfruit gelijkmatig over de taart. De jam en het fruit zakken naar de bodem.
Bak de taart in 35 minuten op 170 graden. Laat afkoelen en zet de taart daarna 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheesecake met rood fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven