

Cheesecake met rood fruit
- Nederland
- Taart en gebak
- 8 portie(s)
- 15 minuten
- 35 minuten
- battum80
Ingrediënten
- 200 gram koekjes (Lotus, Bastogne of biscuit)
- 80 gram boter
- 250 gram roomkaas(bijv. Philadelphia)
- 50 gram Griekse yoghurt
- 180 gram suiker
- 1 theelepel vanille extract
- 2 eieren
- 2 eetlepels (aardbeien)jam
- HAND ROOD FRUIT: aardbeien, blauwe bes, framboos
- bakvorm 20x20 cm
Bereidingswijze
Mix de roomkaas, yoghurt, suiker, vanille en eieren met een mixer. Giet dit mengsel op in de bakvorm boven op de koekbodem. Verdeel met een theelepel de jam in 'druppels' over de roomkaas en verdeel ook het roodfruit gelijkmatig over de taart. De jam en het fruit zakken naar de bodem.
Bak de taart in 35 minuten op 170 graden. Laat afkoelen en zet de taart daarna 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Meer Recepten
- Fruittaart8 taarten
2 uur
bata4en - Lemon cheescake zonder oven!4 porties
30 minuten
nickey - Cheesecake met vers rood fruit16 porties
50 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit cheesecake met rood fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Taart en gebak
- Cheesecake met rood fruit