Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cheesecakejes met bosbessen recept
Cheesecakejes met bosbessen recept

Cheesecakejes met bosbessen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Vul een groot muffinbakblik met 6 papieren vormpjes.
Meng 200 gram bloem met het bakpoeder.
Voeg 100 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, het ei, de olie en de melk toe. Roer alles glad met de mixer.
Klop de roomkaas in een hoge mengbeker in 2.5 minuten romig met de mixer. Roer de kwark, 1 eidooier, 2 eetlepels suiker, 1 zakje vanillesuiker, de geraspte citroenschil en 25 gram bloem er doorheen.
Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
Vul de bakvormpjes met de helft van het beslag. Strooi er de bevroren bosbessen over. Verdeel de rest van het beslag erover.
Schep het roomkaasmengsel voorzichtig in het midden en strijk glad.
Bak de cakejes ca. 4 5 minuten in de oven. Verhoog ca. 5 minuten voor het einde de baktemperatuur tot 200 graden celsius.
Laat de cakejes in de vormpjes afkoelen. Bestrooi met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheesecakejes met bosbessen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven