Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cherry toast recept
Cherry toast recept

Cherry toast


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sneetjes brood door midden. Verhit wat olie in een koekenpan en leg hier de sneetjes brood even in. Bak ze aan beide zijden tot ze mooi goudbruin en krokant zijn geworden. Leg ze even op keukenpapier om het teveel aan vet er weer uit te laten trekken. Verwarm de vlaaivulling en voeg de gehakte munt toen. Warm even door, maar kook niet! Haal vervolgens van het vuur en zet opzij. (De vlaaivulling hoeft niet perse koud te zijn) Maak ondertussen de banketbakkersroom volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bestrijk 1 helf van de sneetjes met de room en schep er vervolgens wat van de vlaaivulling over. Dek af met de ander helft van het brood. Maak een glazuur van 100 gram poedersuiker met 2 3 eetlepels water. Schep grofweg wat glazuur over de bovenste snee brood en garneer af met munt. Zet het in de koelkast om koud te serveren. Tip: Je kunt het brood ook vooraf al bestrijken met glazuur, zodat je dit gerechtje meteen met de warme kersen kunt serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cherry toast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven