Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Choco-rumcake recept
Choco-rumcake recept

Choco-rumcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de chocolade fijn. Verkruimel de cake. Hak de rozijnen fijn. Vet een cakevorm in en bedek de bodem en zijkanten met bakpapier. Laat het bakpapier 2 cm boven de rand uitsteken. Smelt de boter au bain marie en verdeel het mengsel over de bodem van de cakevorm. Zet het 1 uur in de ijskast om op te stijven. Meng de cakekruimels met cacaopoeder en rozijnen. Verwarm de jam en zeef het. Voeg de jam met rum en water door het cakemengsel. Verdeel het mengsel over de harde chocolade. Laat de cake afgedekt 1 uur in de ijskast opstijven.

Allergenen Informatie

Voor dit choco-rumcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven