Hak de extra witte chocolade(100 gram)(200 gram) heel erg fijn.
Vet een springvorm in en bedek de bodem met bakpapier.
Laat de boter(125 gram) met chocolade(100 gram)(200 gram) in een steelpan op laag vuur smelten.
Schep het mengsel in een kom en voeg de suiker met ei, twee soorten bloem(110 gram), extra witte chocolade(100 gram)(200 gram) en frambozen(150 gram) toe.
Schep het mengsel in de springvorm.
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
en bak de taart in het midden van de oven in 50 minuten bruin en gaar.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
Gluten
chocolade en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en zelfrijzende bloem
Suiker
rietsuiker en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
chocolade en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
chocolade, boter, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.