Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Chocolade cakejes recept
Chocolade cakejes recept
Laatste update: 25 juli 2017 om 12:07

Chocolade cakejes


Ingrediënten


Bereidingswijze


50 gram chocolade au bain marie smelten
50 gram in kleine stukjes hakken
Klop in 1 5 minuten de boter, basterdsuiker en zout tot luchtig beslag. Voeg daarna 1 voor 1 de eieren toe. Spatel daarna de bloem, bakpoeder en vanillesuiker door het botermengsel. Daarna de gesmolten chocolade en stukjes chocolade toevoegen en door roeren zonder de lucht uit beslag te slaan.
Schep het beslag in 8 cupcake vormpjes en bak in 14 minuten op 180 graden in voorverwarmde oven. Laat de cakes nog 5 minuten op de bakplaat staan, uit de oven. Daarna op rooster laten afkoelen. De cakes zijn van binnen nog een beetje vloeibaar bij 14 minuten afbakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade cakejes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven