Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladekoffiecake recept
Chocoladekoffiecake recept

Chocoladekoffiecake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter en suiker zacht en smeuig kloppen. Dan een voor een de eieren er door kloppen. Doe dan de gezeefde meel, bakpoeder, zout en vanillesuiker er in porties er door. Steeds even goed kloppen voor dat je een volgende hoeveelheid erdoor gaat doen. Als alles is toegevoegt dan de oploskoffie er door en dan pas de cacaopoeder. (cacaopoeder mag je ook wel even zeven). Klop alles weer smeuig. Dan als laatste de gehakte walnoten er door scheppen (niet kloppen). Doe het cakedeeg in een ingevette cakeblik,(kan rond als zowel een gewoon cakeblik zijn). Zet dan de cake in een voorverwarmde oven (180 graden C) en bak de cake in 47.5 min gaar. Smullen maar! PS: hou zelf de tijd en temperatuur in de gaten. Niet iedere oven is gelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit chocoladekoffiecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven