Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladetaart met vanillevulling recept
Chocoladetaart met vanillevulling recept

Chocoladetaart met vanillevulling


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Haal de boter ruim van tevoren uit de koelkast zodat hij echt zacht is. Maak eerst het deeg: mix de zachte boter met de suiker en voeg dan het ei toe. Nog even goed mixen. Dan bloem bakpoeder en cacao boven de kom zeven en met de haken van de mixer goed door elkaar mengen. Maak er tenslotte met je handen een samenhangend geheel van. Verwarm nu de oven voor op 175 graden C. Meng dan de vulling: Mix de boter goed door met de suiker en vanillesuiker. Voeg dan de eieren toe en als laatste het pakje pudding en de kwark. Zorg dat alles goed doorgeroerd isen je een gelijkmatige massa hebt. Gebruik 2/3 van het deeg om de bodem en de randen van de springvorm mee te bekleden. Doe de vulling in de vorm. Verkruimel de rest van het deegover de vulling. Bak de taart 1 uur op 175 graden C. Dit is een machtige taart, heel erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladetaart met vanillevulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven