Chocoladetaart met vanillevulling

Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Haal de ruim van tevoren uit de koelkast zodat hij echt zacht is.
  2. Maak eerst het deeg:
  3. mix de zachte met de en voeg dan het toe.
  4. Nog even goed mixen.
  5. Dan en boven de kom zeven en met de haken van de mixer goed door elkaar mengen.
  6. Maak er tenslotte met je handen een samenhangend geheel van.
  7. Verwarm nu de oven voor op 175 graden C.
  8. Meng dan de vulling:
  9. Mix de goed door met de en .
  10. Voeg dan de toe en als laatste het pakje pudding en de .
  11. Zorg dat alles goed doorgeroerd isen je een gelijkmatige massa hebt.
  12. Gebruik 2/3 van het om de bodem en de randen van de springvorm mee te bekleden.
  13. Doe de vulling in de vorm.
  14. Verkruimel de rest van het deegover de vulling.Bak de taart 1 uur op 175 graden C.
  15. Dit is een machtige taart, heel erg lekker.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
  • suiker, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei en eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg, boter, boter, kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1708 kcal
85%6832 kcal
Vetten
107 g.
153%428 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
144 g.
55%576 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
100 g.
111%400 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladetaart met vanillevulling