Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade/vanille cake/taart recept
Chocolade/vanille cake/taart recept

Chocolade/vanille cake/taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter met de suiker en vanillesuiker zacht en schuimig roeren. De eieren er 1 voor 1 door roeren, nadat de eieren er goed doorheen zijn gemengd. De bloem beetje bij beetje er bij en goed door roeren. Daarna in de springvorm gieten voor de helft. Bij het 2de beslag hetzelfde doen plus 20 gram boter met de chocolade smelten en in het beslag doen. Als dat gebeurt is, doe je van het chocoladebeslag ook de helft in de vorm en dat zo om en om tot het beslag op is. Dan in de voorverwarmde oven van 160 graden celsius zetten 1 uur lang.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade/vanille cake/taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocolade/vanille cake/taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies

  • In vind het leuk om te maken
    Maaike gaf dit recept op 15 februari 2016 4 uit 5 sterren
  • Echt de beste cake ooit; ik heb mij er ziek van gegeten zeker maken!
    Dylan gaf dit recept op 24 oktober 2015 4 uit 5 sterren
  • Ik heb dit weekend aardbeiencake gebakken met aardbeien en aardbei wodka
    Lievejulia gaf dit recept op 21 februari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven