Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroentaart met Bastognekoeken recept
Citroentaart met Bastognekoeken recept

Citroentaart met Bastognekoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt voor de bodem de boter en meng die met de jam en de fijngemaakte koeken. Bekleed een springvorm met plasticfolie en bedek de bodem met het koekmengsel. Druk goed aan. Breng voor de citroenschijfjes het water met de suiker op hoog vuur aan de kook en laat koken tot het mengsel helder is. Draai het vuur laag en leg de plakjes citroen ca. 30 minuten in de siroop. Het mengsel mag niet koken! Haal de plakjes met een schuimspaan uit de siroop en laat afkoelen. Verwarm voor de vulling het citroensap en los er de uitgeknepen gelatine in op. Meng de kaas, de yoghurt, poedersuiker en vanillesuiker en roer het citroensap met gelatine erdoor. Giet de vulling in de bakvorm, strijk de bovenkant glad en laat in de koelkast 4 uur opstijven. Beleg de taart met de citroenschijfjes en snijd hem in 8 stukken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroentaart met bastognekoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven