Cranberry cheesecake
- Herkomst Portugal
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van Hanni1990
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Staafmixer
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Verkruimel de koekjes met de boter in de keukenmachine of met de staafmixer en doe dit over in de met bakpapier beklede springvorm, druk het goed aan.
- Mix de met het sinaasappelsak, , en in de keukenmachine of met de staafmixer.
- Verdeel het daarna over het koekjesmengsel in de springvorm.
- Bak de cheesecake in het midden van de oven in 50 minuten gaar.
- Haal de cheesecake uit de oven en laat het een beetje afkoelen.
- Kook de in de .
- Laat het zolang doorkoken tot de stroperig is geworden en de zijn opengebarsten.
- Verdeel de over de cheesecake en smullen maar!
Ook lekker om te maken
Variaties op Cranberry cheesecake
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Cranberry Cheesecake | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter, roomkaas, chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter en roomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brioche | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 340 kcal | 17% | 3400 kcal |
Vetten | 23 g. | 32% | 230 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 10 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 4% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 15 g. | 16% | 150 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |