Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Creme au beurre speciaal recept
Creme au beurre speciaal recept

Creme au beurre speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter en de bruine suiker in een sauspan (gematigd vuur). Constant roeren. Breng dit aan de kook voor 2 minuten ongeveer. Voeg dan de room, vanille en kaneel toe. Goed met elkaar vermengen. Laat deze dan vervolgens helemaal afkoelen. Als deze afgekoeld is de poedersuiker erdoor mixen zodanig dat je deze kan smeren. Je hebt nu genoeg voor de bovenste twee lagen van een 20 cm cake, voor de zijkanten het recept verdubbelen.

Serveersuggesties

Je kan de kaneel altijd door andere smaken vervangen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit creme au beurre speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven