Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Glutenvrije taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren stijf. Voeg de suiker en de cacao toe ( met eventueel kleine stukjes chocola) Roer de gemalen noten er doorheen. Verdeel het beslag/deeg in drieŽn, maak drie even grote bodems en bak deze op bakpapier af op een lage temperatuur af, 20 minuten per bodem.

Verwarm de slagroom au bain-marie met de chocola. Als dit is gesmolten, doe dan samen met de vanillesuiker en de eidooiers in een pan. Klopt het megsel goed (pas op dat het niet aanbrandt!) tot het een puddingachtige structuur heeft.

Maak nu de taart af: om en om een laag bodem en een laag 'pudding'. Zorg dat bovenop een laag bodem is, en bestrooi met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit glutenvrije taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven