Havermout cake
- Herkomst Canada
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van canada
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Doe de , de baksoda en de in een kom en giet er 1 kop kokend water over, laat staan tot afgekoeld.
- Voeg alle andere ingredienten toe.
- Roer goed door en doe het in een cake vorm.
- Bak 1,5 uur op 175 C (160C hetelucht oven).
- Controleer of de cake droog is met een sateprikker.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Appeltaart met havermout en rozijnen41u15m
-
Recept
Havermout muffins met dadels430m
-
Recept
Havermout appeltaart410m
-
Recept
Boterkoek met havermout425m
-
Recept
Moeders Cake41u30m
-
Recept
Bananen cake41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- havermout kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker en vanille suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en vanille suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Havermout cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 185 kcal | 9% | 1850 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 130 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 130 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |