Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazelnootcake recept
Hazelnootcake recept

Hazelnootcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix de boter en beide suikers (in een keukenrobot) luchtig. Voeg de eierdooiers een per een toe en mix tussen elke dooier goed. Spatel de bloem onder het beslag. Meng ook het hazelnootpoeder er luchtig onder. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel het eiwit voorzichtig onder het beslag. Stort het deeg in een met bakpapier beklede (spring)vorm. Bak 40 minuten op 160C. Controleer met een prikker of de cake gaar is.

Allergenen Informatie

Voor dit hazelnootcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven