Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

IJstaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop eerst 2 pakjes opklop slagroom in een kom en kruimel daar 3 zakjes schuimpjes bij. Voeg de andere pakjes slagroom bij totdat jij tevreden bent met de verhouding. Opklop slagroom is meestal niet erg zoet dus als je van zoet houd kun je suiker toevoegen. (de schuimpjes zelf zijn erg zoet) Stop dit mengsel in een springvorm of silliconen cakevorm kan ook. (check eerst of die van jou de vriezer inkunnen) Versier de bovenkant met de overgebleven schuimpjes en de slagroom uit de bus. Voeg eventueel de hageslag toe naar eigen keuze. Zet hem dan een dag in de vriezer en hij is klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ijstaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept IJstaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Deze taart maakte mijn moeder vroeger ook. Ik vond alleen de ingrediŽnten in haar "kook-klapper". Zij voegde zelf nog hazelnoten toe en de topping was met gebrande hazelnootjes. Dank je wel ik ga hem... Lees reactie
    Marlie gaf dit recept op 5 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven