Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse anijsbeschuit recept
Italiaanse anijsbeschuit recept

Italiaanse anijsbeschuit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiding: +- 20 min. Koeltijd: minstens 1 uur Bak-en roostertijd: +/- 35 min. Drogen: +/- 1 uur In een kom de boter met de suiker en de eieren gladroeren. De bloem met het bakpoeder en het anijszaad erop zeven en met de amandelen tot een deeg kneden. In folie gewikkeld minstends 1 uur in de koelkast zetten. De oven voorverwarmen op 200 C. Een bakplaat met bakpapier bedekken. Het deeg in twee gelijke stukken verdelen en van ieder stuk op een met bloem bestoven aanrecht een +/- 30 cm lange rol vormen. De rollen op de bakplaat leggen en midden in de oven +/- 25 min. bakken. De rollen +/- 5 min. laten afkoelen en dan in +/- 1,5 cm dikke plakken snijden. Op de bakplaat leggen en nog +/- 10 min. roosteren. Dan de oven uitschakelen en de plakken nog +/- 1 uur laten drogen met de ovendeur op een kier. De beschuiten zijn in een gesloten trommel +/- 3 maanden houdbaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse anijsbeschuit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven