Italiaanse anijsbeschuit

Ingrediënten

+ -
print

Voor 40 stuks:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Bereiding: +- 20 min.
  2. Koeltijd:
  3. minstens 1 uur Bak-en roostertijd: +/- 35 min.
  4. Drogen: +/- 1 uur In een kom de boter met de suiker en de eieren gladroeren.
  5. De bloem met het en het erop zeven en met de tot een deeg kneden.
  6. In folie gewikkeld minstends 1 uur in de koelkast zetten.
  7. De oven voorverwarmen op 200° C.
  8. Een bakplaat met bakpapier bedekken.
  9. Het deeg in twee gelijke stukken verdelen en van ieder stuk op een met bloem bestoven aanrecht een +/- 30 cm lange rol vormen.
  10. De rollen op de bakplaat leggen en midden in de oven +/- 25 min.
  11. bakken.
  12. De rollen +/- 5 min.
  13. laten afkoelen en dan in +/- 1,5 cm dikke plakken snijden.
  14. Op de bakplaat leggen en nog +/- 10 min.
  15. roosteren.
  16. Dan de oven uitschakelen en de plakken nog +/- 1 uur laten drogen met de ovendeur op een kier.
  17. De beschuiten zijn in een gesloten trommel +/- 3 maanden houdbaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tarwebloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2307 kcal
115%2307 kcal
Vetten
132 g.
188%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
196 g.
75%196 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
80 g.
88%80 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Italiaanse anijsbeschuit