Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse uiencake recept
Italiaanse uiencake recept

Italiaanse uiencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de bloem, glas water en de zout in een kom en maak er een deegbal van. Vorm de deeg in een springvorm en laat een halve cm over de rand hangen en bewaar de rest van het deeg voor later. Bak de uien en de cantarel tot de uien glazig zijn. Doe het mengsel in de springvorm en leg de rest van het deeg erop en rol de uiteinden in elkaar en smeer de randen in met de olijfolie. Bak de cake in 30 min. op stand 4 tot ze lichtbruin is geworden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse uiencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven