Allergie informatie: Kaassoufflé
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eiwitten
- 1 eetlepel boter
- 3 eetlepels paneermeel
- 100 gram kwark
- zout
- nootmuskaat
- 125 gram geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Broodje kaas-kaassouflé
Met witte bol, belegen kaas en paneermeel uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Lunchgerechten - kees_rundvlees - Spinazie stampot met Kaassoufle
Met aardappel, spinazie en kaassouffle uit Nederland
1 portie - 35 minuten
Stamppotten - EFWAH - Kaassoufflé
Met kaas, eieren en rijstebloem uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Hapjes - bibi-van-de-hoef - Broccoli-kaassoufflé
Met broccoli, eieren en witte basissaus uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kaassoufflé
- Allergieen informatie