Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Karamel-cheesecake snel klaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Vet een springvorm (26 cm doorsnede) in.
Klop de boter,125 gram suiker en 1 zakje vanillesuiker romig, roer een voor een de eieren en de karamelsaus erdoor.
Meng de bloem en het bakpoeder en roer de helft van de chocoladedruppels kort door het beslag. Strijk het beslag in de vorm. Bak 17.5 minuten in het midden van de oven, laat afkoelen.
Roer de kwark, de roomkaas, het citroensap, 50 gram suiker en 1 zakje vanillesuiker kort door elkaar.
Klop de slagroom stijf, voeg al kloppend geleidelijk de slagroomversteviger toe. Spatel de slagroom voorzichtig door de kwarkcrème.
Verdeel het mengsel luchtig over de taartbodem.
Druppel de overige karmelsaus eroverheen. Hak de overige chocoladedruppels grof en strooi over de taart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karamel-cheesecake snel klaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven