Allergie informatie: Kersen-amandeltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pot kersen (720 milliliter)
- 200 gram + een beetje boter
- 125 gram + 1 eetlepel poedersuiker
- 1 mespunt kaneel
- zout
- 2 eieren
- 1 eidooier
- 150 gram amandelmeel (gemalen amandelen)
- 225 gram bloem
- eetpapier
- 250 gram kersenconfituur
- 1 theelepel melk
- 1-2 eetlepels amandelschaafsel
- evt. 1 theelepel kandijsuiker
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Rood sap met hulp van sapcentrifuge
Met kersen, appels en bieten uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Retro-bowl
Met fruit op siroop, zware siroop en bessenjenever uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Nagerechten - keukenwonder - Kersensaus
Met kersen op sap, suiker en koekkruiden uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - 1ekleinkind - Vruchtenbowl
Met vruchten, rode zoete wijn en bessenwijn uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Cocktails met alcohol - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kersen-amandeltaart
- Allergieen informatie