Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kiwitaart recept
Kiwitaart recept

Kiwitaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Bloem en bakpoeder op een werkvlak zeven, in het midden een kuil maken en hierin het ei doen. Meng het met wat bloem tot een brij. Strooi er de suikers en het zout over. Snijd de koude boter in kleine stukjes door de bloem en kneed het met koele handen snel tot een glad deeg. Inpakken en 30 minuten koel laten rusten. Bereiding: Verwarm de oven voor op 180C (hetelucht 160C). Vet een springvorm of vlaaivorm licht in, strooi er paneermeel in en bekleed hem met deeg. Bak de taart in 17.5 minuten bruin. Schil de kiwi's en de banaan, snijd er dunne plakjes van en verdeel ze over de inmiddels koud geworden taartbodem. Strooi er vanillesuiker over en druppel er rum op. Maak de gelei zoals op de verpakking staat vermeld en voeg suiker toe. Giet de gelei, als hij bijna koud is, over de taart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kiwitaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven