Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kokos- Oreo-Arretjescake recept
Kokos- Oreo-Arretjescake recept

Kokos- Oreo-Arretjescake


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Verhit de gecondenseerde melk en smelt er van het vuur 200 gram van de witte chocolade door. Breek de koekjes in stukjes en spatel ze samen met de kokos door het chocolademengsel.
Druk het mengsel in de vorm en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast
Rasp de rest van de chocolade (of snijd met een dunschiller chocoladekrullen.
Rasp de schil van de goed schoon geboende limoen.
Haal de arretjescake uit de vorm en bestrooi met de chocolade en de geraspte limoen.
Snij met een scherp mes in 16 blokjes van 5 cm.

Allergenen Informatie

Voor dit kokos- oreo-arretjescake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kokos- Oreo-Arretjescake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Enkele tips: 1. Verwarm de gecondenseerde melk au bain marie: in een steelpannetje verbrandt de melk zeer snel 2. Verwarm de witte chocolade ook au bain marie maar apart van de melk: als je de choco... Lees reactie
    Nicole gaf dit recept op 12 juni 2016 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven