Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige appel-perentaart recept
Kruidige appel-perentaart recept

Kruidige appel-perentaart


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Schil de appels en de peren en snijd ze in kleine stukjes. Meng het geheel in een schaal. Voeg de suiker, honing, room, ei en de specerijen toe en meng dit goed door elkaar heen. Vet een ronde ovenschaal in en bekleed deze met het bladerdeeg. Stooi paneermeel over de bodem. Verdeel het vruchten/suikermengsel op de bodem. Bak de taart in 50 minuten mooi bruin.

Serveersuggesties

Warm is hij erg lekker. Als nagerecht met een bolletje vanille-ijs serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit kruidige appel-perentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kruidige appel-perentaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat gebeurt er met de bovenkant van de taart, leg je daar ook bladerdeeg op of wordt het vruchtenmengsel bruin? Droogt het dan niet uit?
    Evelien gaf dit recept op 8 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven