Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidkoek met amandelen, vijgen en dadels recept
Kruidkoek met amandelen, vijgen en dadels recept

Kruidkoek met amandelen, vijgen en dadels


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Vet een cakeblik in en bestrooi met wat bloem. Meng in een kom alle droge ingrediŽnten. Breek het ei erboven en voeg de melk toe. Klop het mengsel glad met een garde. Schep het beslag in de vorm. Bak de kruidkoek in het midden van de oven in 1 uur bruin en gaar. Laat de kruidkoek 10 minuten in de vorm afkoelen, verwijder de vorm en laat verder op een taartrooster verder afkoelen. Pak de kruidkoek goed in alluminiumfolie. Deze kun je dan prima een paar dagen bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidkoek met amandelen, vijgen en dadels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven