Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwarkcake met vruchten recept
Kwarkcake met vruchten recept

Kwarkcake met vruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Met de boter het blik mee invetten. Abrikozen in kleine stukjes snijden. Alle vruchten 15 minuten wellen. Zout, boter met basterdsuiker luchtig roeren. Eieren en kwark bij de luchtige massa scheppen en doorkloppen tot alles lekker luchtig is. Bloem en bakpoeder zeven en er door spatelen, vruchten er door spatelen. Afbakken op 220 graden C. ongeveer 1 uur.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kwarkcake met vruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven