Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwarktaart met appel recept
Kwarktaart met appel recept

Kwarktaart met appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng bakmeel, kristalsuiker, boter en ei door elkaar. Kneed het vervolgens tot een massa. Bekleed met de helft van het deeg een beboterde springvorm met een doorsnede van 28 cm en druk het deeg goed aan. Meg de kwark met de citroenrasp, de basterdsuiker en de eidooier. Klop het eiwit stijf en schep dat door het kwarkmengsel. Bestrooi de appelschijfjes met kaneel en wat kristalsuiker en verdeel ze over de bodem van de springvorm. Schep hier bovenop het kwarkmengsel en verkruimel het overgebleven deeg erover. Bak de taart circa 30 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kwarktaart met appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven