Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwarktaart met witte chocolade recept
Kwarktaart met witte chocolade recept

Kwarktaart met witte chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de koekjes in een keukenmachine tot ze eruit zien als broodkruimels.
Voeg de gesmolten boter toe, mix hem even mee en doe het mengsel dan in een springvorm van 20 cm doorsnee waarvan de bodem bedekt is met bakpapier.
Druk het koekjesmengsel stevig op de bodem van de springvorm en zet deze dan in de koelkast tot je hem nodig hebt.
Klop met een mixer room, kwark, mascarpone, suiker en chocolade tot een gladde massa. Giet het mengsel op de koekjesbodem en zet de kwarktaart weer minstens 3 uur of een hele nacht in de koelkast. Snijd de kwarktaart in punten, schep er het vruchtvlees van de passievrucht overheen en serveer.

Serveersuggesties

Vervang de 500 gram witte chocolade door 2 x 200 gram witte crispie reep van de Aldi en 1 x 200 gram witte cocosreep van de Aldi.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kwarktaart met witte chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven