Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lemon cheesecake van Passie! recept
Lemon cheesecake van Passie! recept

Lemon cheesecake van Passie!


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een springvorm (26 cm) in, verkruimel de bastognekoeken en verdeel ze op de bodem van de bakvorm. Klop de boter tot het romig is en klop er de suiker, de eieren afzonderlijk en daarna alle overige ingrediŽnten geleidelijk doorheen. Bak het geheel op 170 graden C gedurende 60 a 70 minuten in een voorverwarmde oven. Haal de cake uit de oven en laat het afkoelen. Verpak de cake in plastic folie en laat het geheel in ruim 2 uur in de koelkast koud worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lemon cheesecake van passie! recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Lemon cheesecake van Passie! heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hallo! Ik heb een vraagje over dit recept: wanneer ik het maak, is het nog steeds erg vloeibaar wanneer het uit de oven komt. Is dat normaal en moet het dan gewoon nog afkoelen in de koelkast?
    Bezoeker gaf dit recept op 6 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven