Allergie informatie: Light frambozen-kwark-muffins
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram frambozen (diepvries)
- 100 gram zachte boter
- 100 gram (1 theelepel) suiker
- zout
- 3 eieren
- 240 gram bloem
- 3 theelepels bakpoeder
- 150 gram magere kwark
- 100 milliliter slagroom
- 1 eetlepel frambozenjam
- handmixer
- 12 papieren vormpjes
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Zomerse pastasalade met frambozen
Met fusilli, mozzarella en frambozen uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Maaltijdsalades - VFZ - Frambozen-wodka
Met wodka, frambozen en limoen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Tennisbal
Met muffins, suikerpasta en decoreerstift uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - coverse
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Light frambozen-kwark-muffins
- Allergieen informatie