Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limburgse wafels recept
Limburgse wafels recept

Limburgse wafels


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter 30 seconde in de magnetron verwarmen zodat hij beter te mixen is. Dan de boter zacht mixen. Suiker, zout, vanille suiker en rum erbij mixen. Even goed doormixen. Dan de eieren er stuk voor stuk doormixen en weer even goed doormixen. Dan het cakemeel er rustig doormixen op een laag standje. In een wafelpan, voor dikkere wafels, het deeg doen en bakken maar.

Serveersuggesties

Heel lekker met poedersuiker, slagroom en warme kersen of mandarijntjes, aardbeien of perzik etc.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit limburgse wafels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Limburgse wafels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Uitstekend recept. De wafels zijn goed gelukt en erg lekker!
    Annemie gaf dit recept op 31 december 2015 5 uit 5 sterren
  • Deze limburgse wafels zijn kei lekker!
    Amber gaf dit recept op 15 december 2011 5 uit 5 sterren
  • Super ik wist niet dat het zo makkelijk was gr. cheffie
    Cheffie gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven