Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Luchtige kwarktaart recept
Luchtige kwarktaart recept

Luchtige kwarktaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gelatine weken. Slagroom stijf kloppen. Eiwit stijf kloppen. Kwark met suiker mixen. 5 eetlepels nat met citroensap opwarmen en gelatine bijdoen. Dit door de kwark kloppen. Slagroom en eiwit erbij doen en voorzichtig door mengen. Lange vingers onder in springvorm leggen met de zijkant tegen elkaar. Daarna een laagje kwark mengsel bovenop doen. Het uitgelekte fruit als een laagje verdelen en de rest van de kwark erover doen. 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Allergenen Informatie

Voor dit luchtige kwarktaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven