Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mandarin custard pie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg 1 blad deeg in het midden van de pizza bakplaat en snijd een blad in vier delen. Pas aan zodat het een geheel maakt. Rol de randen op zodat het lijkt op een pizza of vlaaibodem.
Bak op 180 graden celcius goudbruin, maak voorzichtig los van de bakplaat en laat af koelen.
Maak ondertussen de custard of verwarm de kant en klare pudding op in een steelpan.
Als het tegen de kook raakt, neem van het gas en meng de jelly crystals er door.
Verwarm al roerende nog even door (niet koken) (blijf roeren).
Laat een beetje afkoelen en giet dan over de piebodem. Verspreid de
madarijnen over de custard door in het midden te beginnen en in een spiraal naar buiten te werken. Het zou er dan uit moeten zien als een roos.

Allergenen Informatie

Voor dit mandarin custard pie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven