Allergie informatie: Mango-perzik slagroomtaart
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de cake:
- 230 gram mangopuree (pureer ongeveer 1 mango met een blender)
- 300 gram bloem
- 270 gram suiker
- 60 gram maizena
- 9 eieren (large)
- snufje zout
- voor de slagroom:
- 3 halve perziken (uit blik van 820 gram, de rest wordt gebruikt voor de garnering), gepureerd
- 230 gram mangopuree (pureer ongeveer 1 mango met een blender)
- 800 milliliter slagroom
- 120 gram suiker
- 5 gelatinebladen
- voor de garnering:
- de rest van de blik halve perziken
- 1 mango
Meer Recepten
- Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken - Mango sinaasappeljam
Met mango, sinaasappel en geleisuiker uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Mango-kokossmoothie
Met mango, kokosmelk en rode peper uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Mango-perzik slagroomtaart
- Allergieen informatie