Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mango/bananencake recept
Mango/bananencake recept

Mango/bananencake


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Bedek een cakevorm met bakpapier. Plaats de ingrediŽnten in een keukenmachine en meng de ingredienten tot een soepele pasta. Doe het deeg in de cakevorm en plaats het in het midden van de oven. Bak 31 minuten of tot goudbruin. Prik eventueel met een breinaald om te zien of de cake gaar is. Laat de cake afkoelen in de vorm. Sat Nam.

Allergenen Informatie

Voor dit mango/bananencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mango/bananencake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker, bij mij moest hij wel 40 minuten in de oven.
    Suus gaf dit recept op 1 mei 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven