Marmercake

Ingrediënten

+ -
print

Voor het cake beslag:

Voor het chocolade beslag:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Mengkom
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Oven verwarmen op 175 graden.
  2. blik invetten met .
  3. Bakpapier toevoegen.
    Maak in een mengkom het cakebeslag als volgt:
    Boter en suiker met de mixer mengen tot luchtig is en eieren toevoegen.
  4. Daarna de bloem toevoegen en door het boter mengsel mixen.
    Maak in een 2e mengkom het chocolade beslag als volgt:
    Boter en suiker met de mixer mengen tot luchtig is en de eieren stuk voor stuk toevoegen.
  5. De zeven en door de mengen.
  6. De met door het mengsel mixen.
    Eerst het cakebeslag in het blik gieten en beetje glad strijken, daarna beslag er over heen gieten.
  7. Met een vork een paar flinke slagen maken zodat gele en donkere beslag door elkaar gaan maar niet roeren.
  8. Vervolgens in circa 50 minuten in de oven bakken.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Marmercake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Marmercake
VariatieAantalGang
Marmercake1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • cake en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en bloem
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cake en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren en eieren
  • boter, chocolade, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cake en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Marmercake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Omg dit is zo lekker en super simpel, ik zou zeggen als je een keer een studiedag hebt, ga het maken, zeker de moeite waard (er is geen moeite) Heel leuk om dit met je kind te maken!
Sarena 24 april 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
254 kcal
12%2540 kcal
Vetten
19 g.
27%190 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
20 g.
22%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Marmercake