Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marshmallow-noten bonbons recept
Marshmallow-noten bonbons recept

Marshmallow-noten bonbons


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Als je geen mini-marshmallows hebt, knip dan de marshmallows in stukjes. Hak de hazelnoten. Smelt al roerend de chocolade, de choco/hazelnootpasta en de boter in een kom boven een pan met heet water. Voeg dan de marshmallows en de gehakte hazelnoten toe en roer goed.
Stort het geheel in een met plasticfolie beklede ondiepe ovenschaal. Zet de schaal ongeveer 2 uur in de koelkast voordat je de massa met een warm mes in 40 stukjes snijdt.
Blijft er nog wat over na het proeven, bewaar dit dan in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit marshmallow-noten bonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven