Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Miekkslook chocoladefudge met noten recept
Miekkslook chocoladefudge met noten recept

Miekkslook chocoladefudge met noten


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Smelt de boter zachtjes in een steelpan (niet laten kleuren) en voeg de gecondenseerde melk en in stukjes gebroken chocolade toe. Laat de chocolade zachtjes smelten en roer het geheel regelmatig door. Als de chocolade geheel gesmolten en opgenomen is kun je het gas uitdraaien. Roer dan de gekneusde noten er door.

Stort het mengsel in een (vierkante) bakvorm welke bekleed is met bakpapier. Laat het geheel goed afkoelen en daarna opstijven in de koelkast (halve dag). Haal het geheel uit de vorm en snijd in stukjes.

Weinig werk, veel resultaat, doet het goed op een verjaardag (maar, is zomaar tussendoor ook errug lekker).

Serveersuggesties

Vervang de helft van de noten eens door gojibessen. Wel deze eerst in wat water en droog daarna tussen keukenpapier.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit miekkslook chocoladefudge met noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven