Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini cupcake met frambozen recept
Mini cupcake met frambozen recept

Mini cupcake met frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 175 graden.
Zet de papieren vormpjes in de muffinbakvorm.
Klop de margarine,suiker en melk tot een licht,luchtige massa. De suiker moet grotendeels zijn opgelost.
Klop de eieren schuimig. Meng dit vervolgens goe met het boter-suikermengsel, voeg het meel, de bakpoeder en vanillesuiker toe en schep er luchtig doorheen. Schep 100 gram van de frambozen door het beslag.
Vul de papieren cups voor 3/4 met het beslag. Bak de cakaejes in 20 minuten gaar. Haal de cakejes uit de vorm en laat ze afkoelen in de papieren vormpjes op een rooster.
Maak intussen de botercrème. Meng de boter zacht en romig in een grote mengkom. Voeg de helft van de poedersuiker toe en meng. Voeg dan de rest van de poedersuiker en 1 eetlepel melk toe en klop dit tot een glad mengsel. Indien nodig gebruik wat extra melk.
Schep de botercrème in een sspuitzak en spuit een toef op elk cakeje. Versier de cakejes met de rest van de frambozen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mini cupcake met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven