Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Moeders Cake recept
Moeders Cake recept

Moeders Cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de over voor op 170 graden Celsius. Doe de margarine (op kamertemperatuur), de suiker en de vanille suiker in een kom. Mix deze tot een kruimelig geheel. Voeg hier aan één voor één de eieren. Mix dit nog 5 minuten zodat je een luchtig beslag krijgt. Voeg steeds kleine beetjes cake mix toe. Mix tot dat je een stevig beslag hebt. Smeer de tulbandvorm in met de vloeibare margarine. Doe hierover een beetje cake mix. Dit voorkomt het plakken van de cake als je de cake uit de vorm haalt. Doe het beslag in de tulband en bak de cake in een voorverwarmde oven af in 70 minuten. * Perfect Cake mix (huismerk) is niet in alle supermarkten verkrijgbaar. Deze vind ik persoonlijk het fijnste. Let op voor de kant en klare cake mixen! Je kunt de cake mix vervangen door half bloem en half zelfrijzend bakmeel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit moeders cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven