Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mokkataart recept
Mokkataart recept

Mokkataart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175C (hetelucht 160C). Klop boter, suiker, ei en vanillesuiker schuimig en voeg de gezeefde bloem en bakpoeder toe. Roer tot een glad deeg en doe het in een springvorm. Bak de taart 20 minuten en leg hem op een rooster om af te koelen. Snijd hem eenmaal horizontaal door. Sla de slagroom met de poedersuiker stijf. Neem er de helft af en vul hiermee een spuitzak. Roer door de andere helft de oploskoffie en de opgeloste gelatine. Strijk een deel hiervan tussen de twee taartplakken en zet ze op elkaar. Besmeer de rand met de mokka en rol hem meteen door de geschaafde amandelen. Bestrijk de bovenkant met de rest van de mokka. Maak garneringen met de slagroom uit de spuitzak en leg er mokkaboontjes op. Dien de taart goed gekoeld op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mokkataart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mokkataart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Welke maat springvorm heb je gebruikt?
    Gerdien gaf dit recept op 24 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Waar heb je een pakje gelantine poeder gekocht ik kan het nergens vinden en kan het ook met blaadjes en zoja hoeveel?
    Debbie gaf dit recept op 8 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven