Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mon-chou-taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de koekjes. Smelt in een pannetje de margarine (moet geel blijven). Schep de gesmolten margarine door het koekkruim. Leg op de bodem van een springvorm (22 diameter) een cirkel geknipt uit bakpapier. Doe het kruim daarop en druk het enigszins aan. Zet dit een uurtje in de koelkast. Roer de Mon-chou en de basterdsuiker met een metalen lepel door elkaar. Klop de slagroom - zonder suiker - stijf en schep deze vervolgens door de mon-chou. Verdeel het mengsel over de koekkruim. Doe er de vlaaivulling bovenop. De kersen goed verdelen. Laat vervolgens het in de koelkast een halve dag opstijven.

Allergenen Informatie

Voor dit mon-chou-taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mon-chou-taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoeveel basterdsuiker?
    Margo gaf dit recept op 19 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven