Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchou taart recept
Monchou taart recept

Monchou taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pannetje of in de magnetron.
Leg 2 kandijkoeken apart (om tussendoor op te eten), de rest maak je fijn.
Dit kan door middel van de koeken in een schone theedoek te pakken en met de deegroller kapot te slaan en rollen of met een keukenmixer of staafmixer.
Meng met een lepel de koekkruimels en gesmolten boter door elkaar en verdeel dit in de springvorm. (Is het voor jou gevoel nog te droog dan kun je er altijd nog een beetje vloeibare boter bij doen).
Doe de monchou in een kom en vermeng deze met de suiker. Dan de slagroom (en een zakje klopfix) erdoor en mixen tot het stijf is.
Verdeel dit mengsel op de koekbodem en strijk het glad met de achterkant van een lepel.
Zet de springvorm in de koelkast en geef het de tijd om door te stijven. Na 3 uur kun je de vlaaivulling er op doen en de taart eten maar het is meer aan te raden om dan nog 2 uur te wachten, dan kun je de taart veel makkelijker snijden en verdelen!

Serveersuggesties

Dit recept kan ook erg goed met mariabiscuits of andere koekjes die makkelijk kruimelen!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchou taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven